top of page

RÓLUNK

A Felvinci Home Decor 2005-ben nyitotta meg a budapesti bemutatótermét és üzlethelyiségét. Zsuzsa számára ez a bemutató terem több annál, mint egy hely, ahol a különböző kollekciók termékei bemutatásra kerülnek.

 

Zsuzsa a kollekciók kiválogatására nagy hangsúlyt fektet, csak olyan termékeket ajánl, melyeket ő maga is szívesen látna otthonában, így életszeretetébe is betekintést kaphatunk. Alaposan megvizsgálja a gyártót, a termék minőségét és azok kivitelezését. Figyelembe veszi az aktuális trendeket mind belsőépítészet mind a divat terén. Továbbá, külföldi útjai során inspirációt nyer az adott országkultúrájából, aktuális irányzataiból, meghatározó vonásaiból. Ezt a sok benyomást hozza összhangba a megrendelő igényeivel, stílusával és szokásaival. Az adott termékeket így beleálmodja egy miliőbe, életstílusba, mely által meglátja a hozzá kapcsolódó személyiségjegyeket.

 

Arra vágyik, hogy otthona maga a megvalósult álom legyen? Egy olyan tér,melyre minden nap rácsodálkozhat, megpihenhet benne és hasznosan szolgálja életvitelét? A Felvinci Home Decor pontosan ezt a célt tűzi ki minden megrendelő esetében. Egy álom megvalósulását, egy különleges alkotást, mely történetet ad a háznak és minden apró szeglete arról szól, hogy otthonként szolgálja az Önt.

A tervezés során az igények mellett figyelembe vesszük az Ön személyiségjegyeit, életvitelét, hosszútávú terveit, hobbijait is, ezek az apró dolgok segítenek abban, hogy funkcionálisan is jól kihasználható, élhető és variálható tereket tudjunk létrehozni.

 

Legyen szó egy ház alapoktól való felépítéséről vagy akár felújításról, a kivételes anyagok és a finom, túlzásoktól mentes kivitelezés mellett köteleztük el magunkat. A Felvinci Home Decor név szimbolizálja a kifinomult, időtálló esztétikát, melyet a folyamatosan frissülő kollekciónk is alátámaszt.

 

A történetünk 2000-ben kezdődött Londonban,amikor a Felvinci Home Decor alapítója Zsuzsa lehetőséget kapott egy impozáns családi ház felújítására, berendezésére és a kert megtervezésére. A felhasznált anyagokat, bútorokat Olaszországból, Franciaországból és Spanyolországból hozatta be, egyedi elképzeléseit pedig legyártatta. Ennek az érzékenyen felújított háznak a gondos munkája eredményeképpen úgy vélték,hogy van szeme meglátni a ház adottságait, tehetsége a tér optimális kihasználására és különleges érzéke a különböző stílusú anyagok, minták összehangolásához.

 

A munkafolyamat során egyre erősebben vonzotta a szakma, melynek köszönhetően hamar az iskolapadban találta magát, hogy mélyebben elmerülhessen a lakberendezés csodáiban és tudásával is kiegészítse nagyszerű megérzéseit.

bottom of page